Coșul tău

Lumanare botez

Lumanare botez LUXURY WHITE YELLOW
Livrare 3-5 zile -7 %
Model: LB11
Alege lumanarea de botez LUXURY WHITE YELLOW pentru ca flacara lumanarii sa daruiasca bebelusului tau lumina, caldura si culoare. Dumnezeu ii va transmite pace, credinta, iubire si speranta.Aceasta lumanare pentru botez a fost realizata manual, cu mare drag, din diferite ornamente: pom pom galben si..
280 lei 300 lei
Fără TVA:280 lei
Lumanare botez YELLOW BLUE
Livrare 3-5 zile
Model: LB09
Alege lumanarea de botez YELLOW BLUE pentru ca flacara lumanarii sa daruiasca bebelusului tau lumina, caldura si culoare. Dumnezeu ii va transmite pace, credinta, iubire si speranta.Aceasta lumanare pentru botez din a fost realizata manual, cu mare drag, din flori din hartie origami, nasturei colora..
350 lei
Fără TVA:350 lei
Lumanare botez PURPLE BEIGE
Livrare 3-5 zile -17 %
Model: LB10
Alege lumanarea botez PURPLE BEIGE pentru ca flacara lumanarii sa daruiasca bebelusului tau lumina, caldura si culoare. Dumnezeu ii va transmite pace, credinta, iubire si speranta.Aceasta lumanare pentru botez a fost realizata manual, cu mare drag, din pasta polimerica necomestibila aplicata pe un s..
290 lei 350 lei
Fără TVA:290 lei
Lumanare botez ROYAL
Livrare 3-5 zile -17 %
Model: LB07
Alege lumanarea de botez ROYAL pentru ca flacara lumanarii sa daruiasca bebelusului tau lumina, caldura si culoare. Dumnezeu ii va transmite pace, credinta, iubire si speranta.Aceasta lumanare pentru botez a fost realizata manual, cu mare drag, din pasta polimerica necomestibila apiicata pe un supor..
290 lei 350 lei
Fără TVA:290 lei
Lumanare botez TRADITIONALA
Livrare 3-5 zile -15 %
Model: LB06
Alege lumanarea de botez TRADITIONALA pentru ca flacara lumanarii sa daruiasca bebelusului tau lumina, caldura si culoare. Dumnezeu ii va transmite pace, credinta, iubire si speranta.Aceasta lumanare pentru botez a fost realizata manual, cu mare drag, din pasta polimerica necomestibila apiicata pe u..
299 lei 350 lei
Fără TVA:299 lei
Lumanare botez ROSE
Livrare 3-5 zile -20 % Indisponibil
Model: LB08
Alege lumanarea de botez ROSE pentru ca flacara lumanarii sa daruiasca bebelusului tau lumina, caldura si culoare. Dumnezeu ii va transmite pace, credinta, iubire si speranta. Aceasta lumanare pentru botez a fost realizata manual, cu mare drag, decorata cu o papusica imbracata intr-o rochita din ..
280 lei 350 lei
Fără TVA:280 lei
Lumanare botez PRINCESS
Livrare 3-5 zile -15 %
Model: LB05
Alege lumanarea botez PRINCESS pentru ca flacara lumanarii sa daruiasca bebelusului tau lumina, caldura si culoare. Dumnezeu ii va transmite pace, credinta, iubire si speranta.Aceasta lumanare pentru botez a fost realizata manual, cu mare drag, din flori filigran din hartie speciala, margelute, pang..
299 lei 350 lei
Fără TVA:299 lei
Lumanare botez PINK
Livrare 3-5 zile -17 %
Model: LB04
Alege lumanarea de botez PINK pentru ca flacara lumanarii sa daruiasca bebelusului tau lumina, caldura si culoare. Dumnezeu ii va transmite pace, credinta, iubire si speranta.Aceasta lumanare pentru botez a fost realizata manual, cu mare drag, ornamentele fiind din pasta polimerica necomestibila si ..
290 lei 350 lei
Fără TVA:290 lei
Lumanare botez BLUE SKY
Livrare 3-5 zile -7 %
Model: LB03
Alege lumanarea de botez BLUE SKY pentru ca flacara lumanarii sa daruiasca bebelusului tau lumina, caldura si culoare. Dumnezeu ii va transmite pace, credinta, iubire si speranta.Aceasta lumanare pentru botez a fost realizata manual, cu mare drag, din diferite ornamente: botosei, bebelusi, londou, p..
280 lei 300 lei
Fără TVA:280 lei
Lumanare botez ART BLUE
Livrare 3-5 zile -15 % Indisponibil
Model: LB02
Alege lumanarea de botez ART BLUE pentru ca flacara lumanarii sa daruiasca bebelusului tau lumina, caldura si culoare. Dumnezeu ii va transmite pace, credinta, iubire si speranta. Aceasta lumanare pentru botez a fost realizata manual, cu mare drag, din flori filigran din hartie speciala, margelut..
299 lei 350 lei
Fără TVA:299 lei
Lumanare botez RED ROSES
Livrare 3-5 zile
Model: LB01
Alege lumanarea de botez RED ROSES pentru ca flacara lumanarii sa daruiasca bebelusului tau lumina, caldura si culoare. Dumnezeu ii va transmite pace, credinta, iubire si speranta.Aceasta lumanare pentru botez a fost realizata manual, cu mare drag, din flori de hartie origami (aproximativ 50 bucati)..
350 lei
Fără TVA:350 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Vezi politica de confidențialitate

Newsletter

* E-Mail: