Coșul tău

Trusou botez cu lumanare

Trusou botez cu lumanare LUXURY WHITE YELLOW
Livrare 3-5 zile -8 %
Model: TL10
Setul pentru botez LUXURY WHITE YELLOW  (trusou si lumanare botez) este recomandarea noastra pentru cea mai speciala zi din viata bebelusului, zi in care deveniti fericitii parinti spirituali ai unui ingeras. Cosuletul trusou de botez este foarte usor, comod si poate fi utilizat ..
599 lei 650 lei
Fără TVA:599 lei
Trusou botez cu lumanare BLUE SKY
Livrare 3-5 zile -8 %
Model: TL09
Setul pentru botez BLUE SKY  (trusou cu lumanare botez) este recomandarea noastra pentru cea mai speciala zi din viata bebelusului, zi in care deveniti fericitii parinti spirituali ai unui ingeras. Cosuletul trusou de botez este foarte usor, comod si poate fi utilizat ulterior, ramana..
599 lei 650 lei
Fără TVA:599 lei
Trusou botez cu lumanare PRINCESS
Livrare 3-5 zile -3 % Indisponibil
Model: TL08
Setul pentru botez PRINCESS (trusou cu lumanare) este recomandarea noastra pentru cea mai speciala zi din viata bebelusului, zi in care deveniti fericitii parinti spirituali ai unui ingeras. Cosuletul trusou de botez este foarte usor, comod si poate fi utilizat ulterior, ramanand o amintir..
628 lei 650 lei
Fără TVA:628 lei
Trusou botez cu lumanare TRADITIONAL
Livrare 3-5 zile
Model: TL07
Setul pentru botez TRADITIONAL (trusou cu lumanare) este recomandarea noastra pentru cea mai speciala zi din viata bebelusului, zi in care deveniti fericitii parinti spirituali ai unui ingeras. Cosuletul trusou de botez este foarte usor, comod si poate fi utilizat ulterior, ramanand o..
638 lei
Fără TVA:638 lei
Trusou botez cu lumanare YELLOW BLUE
Livrare 3-5 zile
Model: TL06
Setul pentru botez YELLOW BLUE (trusou cu lumanare) este recomandarea noastra pentru cea mai speciala zi din viata bebelusului, zi in care deveniti fericitii parinti spirituali ai unui ingeras. Cosuletul trusou de botez este foarte usor, comod si poate fi utilizat ulterior, ramanand o amin..
648 lei
Fără TVA:648 lei
Trusou botez cu lumanare ROSE
Livrare 3-5 zile -8 % Indisponibil
Model: TL05
Setul pentru botez ROSE (trusou cu lumanare) este recomandarea noastra pentru cea mai speciala zi din viata bebelusului, zi in care deveniti fericitii parinti spirituali ai unui ingeras. Cosuletul trusou de botez este foarte usor, comod si poate fi utilizat ulterior, ramanand o amintire pl..
599 lei 650 lei
Fără TVA:599 lei
Trusou botez cu lumanare PINK
Livrare 3-5 zile -5 % 2-3 zile
Model: TL04
Setul pentru botez PINK (trusou cu lumanare) este recomandarea noastra pentru cea mai speciala zi din viata bebelusului, zi in care deveniti fericitii parinti spirituali ai unui ingeras. Cosuletul trusou de botez este foarte usor, comod si poate fi utilizat ulterior, ramanand o aminti..
619 lei 650 lei
Fără TVA:619 lei
Trusou botez cu lumanare ART BLUE
Livrare 3-5 zile -3 % Indisponibil
Model: TL03
Setul pentru botez ART BLUE (trusou cu lumanare) este recomandarea noastra pentru cea mai speciala zi din viata bebelusului, zi in care deveniti fericitii parinti spirituali ai unui ingeras. Cosuletul trusou de botez este foarte usor, comod si poate fi utilizat ulterior, ramanand o amintir..
628 lei 650 lei
Fără TVA:628 lei
Trusou botez cu lumanare PURPLE BEIGE
Livrare 3-5 zile -5 %
Model: TL02
Setul pentru botez PURPLE BEIGE (trusou cu lumanare) este recomandarea noastra pentru cea mai speciala zi din viata bebelusului, zi in care deveniti fericitii parinti spirituali ai unui ingeras. Cosuletul trusou de botez este foarte usor, comod si poate fi utilizat ulterior, ramanand ..
619 lei 650 lei
Fără TVA:619 lei
Trusou botez cu lumanare ROYAL
Livrare 3-5 zile -5 %
Model: TL01
Setul pentru botez ROYAL (trusou cu lumanare) este recomandarea noastra pentru cea mai speciala zi din viata bebelusului, zi in care deveniti fericitii parinti spirituali ai unui ingeras. Cosuletul trusou de botez este foarte usor, comod si poate fi utilizat ulterior, ramanand o amint..
619 lei 650 lei
Fără TVA:619 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Vezi politica de confidențialitate

Newsletter

* E-Mail: