Coșul tău

Fetite

Rochie fete LITTLE BEE
Nou Livrare 1-3 zile -12 %
Model: RFLB
Mohini Bebe iti recomanda rochita fetite LITTLE BEE daca vrei sa creezi o poveste in jurul evenimentului care urmeaza. Creeaza o poveste de vis pentru albinuta ta cu rochia de fetite din colectia noastra. Fii si tu una dintre mamicile care aleg MOHINI BEBE! Rochita LITLE BEE este realizata din tu..
299 lei 340 lei
Fără TVA:299 lei
Set botez LACEY
Livrare 1-3 zile
Model: RB100
Rochita botez LACEY a fost creata special pentru copilul tau. Imagineaza-ti cat de fascinata vei fi de zambetul bebelusului sub privirile calde ale celor din jur. Peste ani, bebelusul tau isi va privi cu emotie fotografiile de la botez in care era ca o mica printesa in rochita mov cu ..
315 lei
Fără TVA:315 lei
Rochita botez BIANCA
Livrare 1-3 zile -25 %
Model: RB17
Rochita botez BIANCA emana bucurie , facandu-i pe cei din jur sa  fie mandri de gingasia si veselia  fetitei proaspat crestinate. Setul de botez contine: rochita, bolero si bentita Materialele utilizate pentru realizarea setului de botez sunt din bumbac 100%,t..
239 lei 320 lei
Fără TVA:239 lei
Rochita botez TRADITIONALA
Livrare 1-3 zile -27 %
Model: RB16
Rochita botez TRADITIONALA emana bucurie , facandu-i pe cei din jur sa  fie mandri de gingasia si veselia  fetitei proaspat crestinate. Setul de botez contine: rochita, bolero si bentita Materialele utilizate pentru realizarea setului de botez sunt din bumbac ..
235 lei 320 lei
Fără TVA:235 lei
Rochita botez ELIA
Livrare 1-3 zile -30 %
Model: RB14
Rochita botez ELIA emana bucurie , facandu-i pe cei din jur sa  fie mandri de gingasia si veselia  fetitei proaspat crestinate. Setul de botez contine: rochita si bentinta Materialele utilizate pentru realizarea setului de botez sunt din bumbac 100%, si tafta de c..
209 lei 300 lei
Fără TVA:209 lei
Rochita botez ARIS
Livrare 1-3 zile -25 %
Model: RB15
Rochita botez ARIS emana bucurie , facandu-i pe cei din jur sa  fie mandri de gingasia si veselia  fetitei proaspat crestinate. Setul de botez contine: rochita, bolero si bentinta Materialele utilizate pentru realizarea setului de botez sunt din bumbac 100%, tull,..
239 lei 320 lei
Fără TVA:239 lei
Rochita botez LUNA
Livrare 1-3 zile -22 %
Model: RB13
Rochita botez LUNA emana bucurie , facandu-i pe cei din jur sa  fie mandri de gingasia si veselia  fetitei proaspat crestinate. Setul de botez contine: rochita, turbanel si bolero Materialele utilizate pentru realizarea setului de botez sunt din bumbac 100%, t..
249 lei 320 lei
Fără TVA:249 lei
Rochita botez IRIS
Livrare 1-3 zile -22 %
Model: RB12
Rochita botez IRIS emana bucurie , facandu-i pe cei din jur sa  fie mandri de gingasia si veselia  fetitei proaspat crestinate. Materialele utilizate pentru realizarea setului de botez sunt din bumbac 100%, tull, voal si dantela tip chantilly de cea mai buna calitate astfel incat ..
249 lei 320 lei
Fără TVA:249 lei
Rochita botez SOFIA
Livrare 1-3 zile
Model: RB11
Rochita botez SOFIA a fost creata special pentru copilul tau. Imagineaza-ti cat de fascinata vei fi de zambetul bebelusului sub privirile calde ale celor din jur. Peste ani, bebelusul tau isi va privi cu emotie fotografiile de la botez in care  era ca o mica printesa in rochita alba. Al..
285 lei
Fără TVA:285 lei
Set botez PINK MINNIE
Livrare 1-3 zile -7 %
Model: RB10
Rochita botez PINK MINNIE a fost creata special pentru copilul tau. Imagineaza-ti cat de fascinata vei fi de zambetul bebelusului sub privirile calde ale celor din jur. Peste ani, bebelusul tau isi va privi cu emotie fotografiile de la botez in care  era ca o mica printesa in rochita roz. ..
325 lei 349 lei
Fără TVA:325 lei
Set botez PRINCESS
Livrare 1-3 zile -7 %
Model: RB09
Rochita botez PRINCESS a fost creata special pentru copilul tau. Imagineaza-ti cat de fascinata vei fi de zambetul bebelusului sub privirile calde ale celor din jur. Peste ani, bebelusul tau isi va privi cu emotie fotografiile de la botez in care  era ca o mica printesa in rochita alb..
325 lei 349 lei
Fără TVA:325 lei
Set botez WHITE MINNIE
Livrare 1-3 zile -7 %
Model: RB08
Rochita botez WHITE MINNIE a fost creata special pentru copilul tau. Imagineaza-ti cat de fascinata vei fi de zambetul bebelusului sub privirile calde ale celor din jur. Peste ani, bebelusul tau isi va privi cu emotie fotografiile de la botez in care  era ca o mica printesa in rochita..
325 lei 349 lei
Fără TVA:325 lei
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Vezi politica de confidențialitate