Coșul tău

Blog RSS Feed

04 nov. Care sunt beneficiile apărătorilor de pătuț
admin 0 335
Pentru cel mic facem foarte multe sacrificii, astfel încât să fim siguri de siguranța lui. Pentru că epoca contemporană a venit la pachet cu numeroase invenții care le face viața mai ușoară părinților..
04 nov. De ce să alegi un covor pentru camera copilului tău. Beneficii
admin 0 283
Imediat după ce apare un copil în viața noastră, încercăm să-i facem evoluția cât mai frumoasă și cât mai colorată, astfel încât să simtă că trăiește într-un mediu cald și primitor. Pentru a îndeplini..
04 nov. Covorul ideal pentru camera copilului în funcție de personalitatea lui
admin 0 398
Covorul este un detaliu esențial din camera copilului, pentru că poate influența foarte multe activități din viața de zi cu zi a acestuia, de la jocuri până la practici educaționale. Un lucru foarte i..
24 sept. Cele mai frumoase rochițe de botez
mohinibebeadmin 0 624
Atunci când urmează un eveniment special nu doar adulții sunt preocupați de ținute. Copiii trebuie să poarte haine la fel de frumoase pentru a se simți strălucitori în mijlocul oamenilor mari și necun..
27 aug. Seturile de rochii mamă-fiică, noul trend
mohinibebeadmin 0 454
Relația mamă-fiică este dincolo de toate, una de prietenie. Ca mămică, ești cea mai bună prietenă a fiicei tale. Sunteți de nedespărțit. Această relație de apropiere totală este pusă în valoare și de ..
17 iul. Ce trebuie pentru botez. Lucrurile esențiale pe care nașii trebuie să le cumpere
0 692
Botezul este un eveniment foarte special și nu doar pentru că este primul mare prag din viața celui mic sau pentru că părinții sunt fericiți pentru marele dar al vieții lor, ci și pentru că nașii vor ..
15 iun. Cum amenajezi camera copilului în stil Montessori
0 825
Metoda de educație Montessori, denumită așa după Maria Montessori, cea care a folosit-o prima dată, poate fi adusă chiar în casele noastre, în camera copiilor pentru ca cei mici să se bucure de o form..
12 iun. Metoda Montessori, ce este și cum ajută copilul să se dezvolte
0 422
Metoda Montessori face parte din variantele alternative ale educației, fiind aleasă pentru a stimula dorința copiilor de a învăța lucruri noi fără ca informația care ar trebui asimilitată să fie perce..
01 iun. De ce să alegi un baby nest pentru bebelușul tău
0 845
Copiii sunt cele mai importante ființe din viața noastră, pentru că ei ne oglindesc sufletul și ne bucură în fiecare moment cu inocența lor și cu puritatea pe care nu se tem să o arate în fiecare mome..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Vezi politica de confidențialitate

Newsletter

* E-Mail: