Coșul tău

Seturi mama-fiica

Set mama-fiica FLOWERS
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMFLO
Setul mama-fiica FLOWERS este exact ceea ce cautai! Un set finut de rochite pentru tine și prințesa ta pentru o zi de neuitat alături de cei dragi. Cu siguranță veți fi foarte admirate iar pozele, care va vor rămâne amintiri, va vor fi foarte dragi peste ani când le veți privi împreună. Alege sa ..
709 lei
Fără TVA:709 lei
Set mama-fiica OUSTANDING
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMOUT
Setul de rochii mama-fiica OUSTANDING este exact ceea ce cautai! Un set finut de rochite pentru tine și prințesa ta pentru o zi de neuitat alături de cei dragi. Cu siguranță veți fi foarte admirate iar pozele, care va vor rămâne amintiri, va vor fi foarte dragi peste ani când le veți privi împreună...
879 lei
Fără TVA:879 lei
Set mama-fiica LIGHT BLUE
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMLB
Setul mama-fiica LIGHT BLUE  este exact ceea ce cautai! Un set finut de rochite pentru tine și prințesa ta pentru o zi de neuitat alături de cei dragi. Cu siguranță veți fi foarte admirate iar pozele, care va vor rămâne amintiri, va vor fi foarte dragi peste ani când le veți privi împreună. ..
799 lei
Fără TVA:799 lei
Set mama-fiica COLOURFULL
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMCOL
Setul mama-fiica COLOURFULL este exact ceea ce cautai! Un set finut de rochite pentru tine și prințesa ta pentru o zi de neuitat alături de cei dragi. Cu siguranță veți fi foarte admirate iar pozele, care va vor rămâne amintiri, va vor fi foarte dragi peste ani când le veți privi împreună. A..
799 lei
Fără TVA:799 lei
Set mama-fiica PINKY DOWNS
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMPIN
Setul mama-fiica PINKY DOWNS  este exact ceea ce cautai! Un set finut de rochite pentru tine și prințesa ta pentru o zi de neuitat alături de cei dragi. Cu siguranță veți fi foarte admirate iar pozele, care va vor rămâne amintiri, va vor fi foarte dragi peste ani când le veți privi împreun..
699 lei
Fără TVA:699 lei
Set mama-fiica FLAWLESS
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMFLAW
Setul mama-fiica FLAWLESS este modelul preferat al clientelor Mohini Bebe, un set elegant si foarte finut de rochii elegante in care va veti simti cu adevarat cele mai speciale si foarte admirate. Alege si tu sa fiți cele mai deosebite cu ținutele mama-fiica MOHINI! Rochițele sunt realizate ..
799 lei
Fără TVA:799 lei
Set mama-fiica ESQUISITE
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMEXQ
Cu fiica ta razi, visezi si iubesti din toata inima. Sunteti perfecte impreuna. Cu setul de rochii mama-fiica ESQUISITE veti radia de fericire. Alege sa fiți cele mai deosebite cu ținutele mama-fiica MOHINI! Rochițele sunt realizate din tul, dantela si bumbac, materiale de foarte bun..
699 lei
Fără TVA:699 lei
Set mama-fiica PEACH DRESS
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMPD
Setul mama-fiica PEACH DRESS este exact ceea ce cautai! Un set finut de rochite pentru tine și prințesa ta pentru o zi de neuitat alături de cei dragi. Cu siguranță veți fi foarte admirate iar pozele, care va vor rămâne amintiri, va vor fi foarte dragi peste ani când le veți privi împreună. ..
679 lei
Fără TVA:679 lei
Set mama-fiica LACE
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMLAC
Setul mama-fiica LACE este exact ceea ce cautai! Un set finut de rochite pentru tine și prințesa ta pentru o zi de neuitat alături de cei dragi. Cu siguranță veți fi foarte admirate iar pozele, care va vor rămâne amintiri, va vor fi foarte dragi peste ani când le veți privi împreună. Alege sa fiț..
639 lei
Fără TVA:639 lei
Set mama-fiica STORY TALE
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMST
Cu fiica ta razi, visezi si iubesti din toata inima. Sunteti perfecte impreuna. Cu setul de rochii mama-fiica STORY TALE veti radia de fericire. Alege sa fiți cele mai deosebite cu ținutele mama-fiica MOHINI! Rochițele sunt realizate din tul, paiete si bumbac, materiale de foarte bun..
949 lei
Fără TVA:949 lei
Set mama-fiica STYLISH
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMSTY
Cu fiica ta razi, visezi si iubesti din toata inima. Sunteti perfecte impreuna. Cu setul de rochii mama-fiica STYLISH veti radia de fericire. Alege sa fiți cele mai deosebite cu ținutele mama-fiica MOHINI! Rochițele sunt realizate din tul, paiete si bumbac, materiale de foarte bună c..
899 lei
Fără TVA:899 lei
Set mama-fiica YOUR CHOICE
Livrare 4-5 saptamani
Model: SMYC
Setul mama-fiica YOUR CHOICE este exact ceea ce cautai! Un set finut de rochite pentru tine și prințesa ta pentru o zi de neuitat alături de cei dragi. Cu siguranță veți fi foarte admirate iar pozele, care va vor rămâne amintiri, va vor fi foarte dragi peste ani când le veți privi împreună. ..
699 lei
Fără TVA:699 lei
Afişare 1 - 12 din 92 (8 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Vezi politica de confidențialitate

Newsletter

* E-Mail: