Coșul tău

Set nou-nascuti

Rochie Body Fucsia New
Livrare 7-14 zile
Model: RBFN
Rochie Body Fucsia New – o rochita eleganta din dantela, satin si bumbac ideala pentru nou-nascuti, botez, mot sau alt eveniment Rochita body poate fi realizata in culoarea preferata (cu manecute lungi/scurte). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Poate fi spalat la o tem..
239 lei
Fără TVA:239 lei
Rochie Body Fucsia
Livrare 7-14 zile
Model: RBF
Rochie Body Fucsia – o rochita eleganta din dantela, satin si bumbac ideala pentru nou-nascuti, botez, mot sau alt eveniment Rochita body poate fi realizata in culoarea preferata (cu manecute lungi/scurte). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Poate fi spalat la o tempera..
239 lei
Fără TVA:239 lei
Rochie Body Pink
Livrare 7-14 zile
Model: RBBP
Rochie Body Pink – o rochita eleganta din dantela, satin si bumbac ideala pentru nou-nascuti, botez, mot sau alt eveniment Rochita body poate fi realizata in culoarea preferata (cu manecute lungi/scurte). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Poate fi spalat la o temperatu..
239 lei
Fără TVA:239 lei
Set nou-nascuti Full Green
Livrare 7-14 zile
Model: SNFG
 Set nou-nascuti Full Green – Un cadou ideal pentru venirea pe lume a unei mici printese, pentru amintiri de neuitat. Setul pentru bebelusi contine port-bebe din dantela, o rochita body cu badana asortata si un set de rochita cu bandana. Port bebe-ul este un accesoriu care nu poate lips..
1.069 lei
Fără TVA:1.069 lei
Set nou-nascuti Full Pink
Livrare 7-14 zile
Model: SNNFP
 Set nou-nascuti Full Pink – Un cadou ideal pentru venirea pe lume a unei mici printese, pentru amintiri de neuitat. Setul pentru bebelusi contine port-bebe din dantela, o rochita body cu badana asortata si un set de rochita cu bandana si pantofiori. Port bebe-ul este un accesoriu care ..
1.069 lei
Fără TVA:1.069 lei
Set bebelusi Pink
Livrare 7-14 zile
Model: SBPIN
 Set bebelusi Pink– Un cadou ideal pentru venirea pe lume a unui bebelus, pentru amintiri de neuitat. Setul pentru bebelusi contine port-bebe cu dantela si un set cu body, caciulita si manusi. Port bebe-ul este un accesoriu care nu poate lipsi niciunui bebelus, cu atat mai mult cu cat acesta..
439 lei
Fără TVA:439 lei
Set nou-nascuti Gold
Livrare 7-14 zile
Model: SNGOL
 Set nou-nascuti Gold– Un cadou ideal pentru venirea pe lume a unui bebelus, pentru amintiri de neuitat.  Setul pentru bebelusi contine port-bebe din dantela si un set cu body, caciulita si manusi. Port bebe-ul este un accesoriu care nu poate lipsi niciunui bebelus, cu atat mai mult cu ..
529 lei
Fără TVA:529 lei
Set nou-nascuti Pink
Livrare 7-14 zile
Model: SNPIN
 Set nou-nascuti Pink– Un cadou ideal pentru venirea pe lume a unui bebelus, pentru amintiri de neuitat. Setul pentru bebelusi contine port-bebe din dantela si un set cu body, caciulita si manusi. Port bebe-ul este un accesoriu care nu poate lipsi niciunui bebelus, cu atat mai mult cu cat ac..
529 lei
Fără TVA:529 lei
Set nou-nascuti Blue
Livrare 7-14 zile
Model: SNBL
 Set nou-nascuti Blue– Un cadou ideal pentru venirea pe lume a unui bebelus, pentru amintiri de neuitat. Setul pentru bebelusi contine port-bebe din dantela si un set cu body, caciulita si manusi. Port bebe-ul este un accesoriu care nu poate lipsi niciunui bebelus, cu atat mai mult cu cat ac..
529 lei
Fără TVA:529 lei
Set nou-nascuti White
Livrare 7-14 zile
Model: SNWH
 Set nou-nascuti White – Un cadou ideal pentru venirea pe lume a unui bebelus, pentru amintiri de neuitat. Setul pentru bebelusi contine port-bebe din dantela si un set cu body, caciulita si manusi. Port bebe-ul este un accesoriu care nu poate lipsi niciunui bebelus, cu atat mai mult cu cat ..
529 lei
Fără TVA:529 lei
Port bebe Dantel
Livrare 7-14 zile
Model: PBDAN
 Port bebe Dantel – este un accesoriu care nu poate lipsi niciunui bebelus, cu atat mai mult cu cat acesta se poate transforma intr-o paturica ideala pentru un somn linistit. Port bebe-ul contine si un brau pentru fixarea usoara a acestuia. Acesta este realizat din bumbac non-alergic..
249 lei
Fără TVA:249 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Vezi politica de confidențialitate

Newsletter

* E-Mail: